Mielinės tešlos vyniotinis

Mielinės tešlos vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Mėsa, malta, 500 gramų
  • Žalumynai, 1 pundelis
  • Sūris, 200 gramų
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai, 450 gramų
  • Vanduo, 230 mililitrų
  • Mielės, sausos, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Mielės sumaišykite su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.

  2. Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalumynais.

  3. Iškočiokite tešlą, ant jos paskirstykite įdarą ir susukite. Dėkite vyniotinį ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30 - 40 minučių.

  4. Ištepkite vyniotinio viršų kiaušiniais, sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę iki 180°C temp. ir kepkite 40 - 45 minučių.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą