Mielinės tešlos vyniotinis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mėsa, malta, 500 gramų
- Žalumynai, 1 pundelis
- Sūris, 200 gramų
- Kvietiniai miltai, 450 gramų
- Vanduo, 230 mililitrų
- Mielės, sausos, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Mielės sumaišykite su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.
Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalumynais.
Iškočiokite tešlą, ant jos paskirstykite įdarą ir susukite. Dėkite vyniotinį ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30 - 40 minučių.
Ištepkite vyniotinio viršų kiaušiniais, sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę iki 180°C temp. ir kepkite 40 - 45 minučių.
» Rašyti komentarą