Mielinės tešlos blynai

Mielinės tešlos blynai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Druska
  • Aliejus
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Mielės, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:

Stiklinėje pieno išmaišomos mielės, įberiama truputį cukraus, žiupsnelis miltų ir palaikoma šiltai, kad pakiltų.
Į pakilusią masę supilamas likęs pienas, suberiami visi miltai, sudedami kiaušinių tryniai, įberiama druskos.
Viską gerai išmaišius, supilamas ištirpintas sviestas, sukrečiami išplakti baltymai ir dar kiek palaikoma, kad pakiltų.
Blynai kepami per visą keptuvę (jei ne per visą, vadinsis sklindžiai) įkaitintame aliejuje.
Tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu ir su uogomis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
svetlana
2011-03-24 19:27
miltu reikes dvigubai daugeu det,negu parasita,nes labai skista mase iseina
inga
2010-06-27 21:45
dieve merginos negi pirma karta virtuvej atsiduret?! baisu... trynys tai toks deltonas daiktas kiausinio viduje, o baltymas tai skystis.. vos vos idauzi kiausini ir ji isleidi, va tau ir atskyrimas.
O va del teslos, man ir truputi kietoka gavosi
Laima
2010-02-17 17:34
Dabar tik kepsiu ar a tesla ir turi buti okia kieta kaip bandeliu ???
monika
2009-07-04 14:16
Skanumelis, tik man visada sunku su tom mielem
Genutei
2009-06-29 16:24
Tai reiškia kad trynius nuo baltymų reikia atskirti.