Mielinės spurgos su varške

Skanaus.
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 200 gramų
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Miltai, 500 gramų
- Pienas, 200 mililitrų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Sausos mielės, 5 gramai
- Cukraus pudra, 100 gramų
- Aliejus, 300 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Gaminame įdarą: varškę ištrinu su medumi ir pastatau į šaldytuvą 1 valandai.
Į dubenį beriu miltus, sumaišytus su mielėmis ir cukrumi. Pilu pieną, šiltą sviestą, kiaušinį ir minkau tešlą. Miltų gali būti truputį mažiau, svarbu, kad tešla būtų tinkama minkyti.
Formuoju spurgas, į vidų dedu po šaukštelį varškės įdaro ir palieku 1 valandai, kad pakiltų.
Verdu aliejuje, iki pagelsta.
Gausiai barstau cukraus pudra. Skanaus :)
» Rašyti komentarą