Mielinės spurgos su varške

Mielinės spurgos su varške
Skanaus.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Varškė, 200 gramų
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
Tešlai:
  • Miltai, 500 gramų
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sausos mielės, 5 gramai
Papuošimui:
  • Cukraus pudra, 100 gramų
Kepimui:
  • Aliejus, 300 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Gaminame įdarą: varškę ištrinu su medumi ir pastatau į šaldytuvą 1 valandai.

  2. Į dubenį beriu miltus, sumaišytus su mielėmis ir cukrumi. Pilu pieną, šiltą sviestą, kiaušinį ir minkau tešlą. Miltų gali būti truputį mažiau, svarbu, kad tešla būtų tinkama minkyti.

  3. Formuoju spurgas, į vidų dedu po šaukštelį varškės įdaro ir palieku 1 valandai, kad pakiltų.

  4. Verdu aliejuje, iki pagelsta.

  5. Gausiai barstau cukraus pudra. Skanaus :)

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą