Mielinės spurgos su uogiene

Mielinės spurgos su uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 0.25 stiklinės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Pienas, šiltas, 1 stiklinė
  • Degtinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 0.25 stiklinės
  • Mielės, šviežios, 7 gramai
  • Uogienė
Gaminimo instrukcija:

Virimui:
1 litras aliejaus

Mielės ištirpinamos su trupučių cukraus ir šiltu pienu. Paliekama pastovėti.

Kiaušinius išplakame su likusiu cukrumi, supilame aliejų ir išmaišome. Supilame mielių mišinį ir pamažu beriame miltus. Pilame degtinės. Gerai išmaišome. Paliekame padvigubėti šiltoje vietoje.

Kai tešla padvigubėja, tešlą perminkome ir padaliname į gabaliukus. Kiekvieną gabaliuką iškočiojame, dedame uogienės, sulipdome ir paliekame kelioms minutėms pakilti.

Verdame įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduoja iš abiejų pusių. Apibarstome cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: Jazmina
» Rašyti komentarą