Mielinės spurgos su džemu

Mielinės spurgos su džemu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Pienas, 250 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus, (tešlai), 5 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, (virimui)
  • Mielės, sausos, pakelis, 1 vienetas
  • Uogienė, arba džemas
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų, kiaušinio, 5 šaukštų aliejaus, cukraus, druskos, pieno bei mielių užminkome mielinę tešlą ir du kartus ją pakildiname.
Pakilusią tešlą iškočiojame ir stikline išspaudžiame apskritimus.
Apskritimų kraščiukus aptepame plaktu kiaušinio baltymu.
Į apskritimo vidurį dedame uogienės, uždengiame kitu apskritimu ir sulipdome kraštus.
Paruoštas spurgas pakildiname 15 min. ir verdame įkaitintuose riebaluose. Pabarstome miltiniu cukrumi ir patiekiame.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Indra
2016-09-14 09:49
Labai skanios...super...pabandykite...SKANAUS....
Liliana
2016-08-07 15:54
Kokie kvaili klausimai užduodami. Jūs atidžiai perskaitykite parašyta.viskas aiškei juk. mieline tešlą turi pakilt- iš ten ir pakildiname,o ne pakildinkime -joptvaimat-.o dėl didžio irgi parašyta. išmokite žmones įdėmiai skaityti
joptvaimat
2016-02-26 21:04
Ka reiskia pakildinkime?????
Grazina
2014-10-19 21:44
As kai darau is varskes,tai jos nedidukes,nes jeigu darysi didesnes tai neiskeps viduriukas.O cia matosi jos nemazos.Ar jos tokio dydzio kaip parduotuveje parsiduoda ar mazesnes?
Dovile
2013-01-22 17:02
o kiek mazdaug laiko jas reikia virti?