Mielinės spurgos su džemu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Pienas, 250 mililitrų
- Druska
- Aliejus, (tešlai), 5 valgomieji šaukštai
- Aliejus, (virimui)
- Mielės, sausos, pakelis, 1 vienetas
- Uogienė, arba džemas
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų, kiaušinio, 5 šaukštų aliejaus, cukraus, druskos, pieno bei mielių užminkome mielinę tešlą ir du kartus ją pakildiname.
Pakilusią tešlą iškočiojame ir stikline išspaudžiame apskritimus.
Apskritimų kraščiukus aptepame plaktu kiaušinio baltymu.
Į apskritimo vidurį dedame uogienės, uždengiame kitu apskritimu ir sulipdome kraštus.
Paruoštas spurgas pakildiname 15 min. ir verdame įkaitintuose riebaluose. Pabarstome miltiniu cukrumi ir patiekiame.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-08-07 15:54
Kokie kvaili klausimai užduodami. Jūs atidžiai perskaitykite parašyta.viskas aiškei juk. mieline tešlą turi pakilt- iš ten ir pakildiname,o ne pakildinkime -joptvaimat-.o dėl didžio irgi parašyta. išmokite žmones įdėmiai skaityti
2016-02-26 21:04
Ka reiskia pakildinkime?????
2014-10-19 21:44
As kai darau is varskes,tai jos nedidukes,nes jeigu darysi didesnes tai neiskeps viduriukas.O cia matosi jos nemazos.Ar jos tokio dydzio kaip parduotuveje parsiduoda ar mazesnes?
2013-01-22 17:02
o kiek mazdaug laiko jas reikia virti?
2016-09-14 09:49