Mielinės spurgos su dešrele

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Miltai, 300 gramų
- Pienas, šiltas, 100 mililitrų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Margarinas, 25 gramai
- Mielės, sausos, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Dešrelės, 500 gramų
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Ištirpiname margariną, sudedame pieną, kiaušinį, sausas mieles , druską, miltų ir iškildiname. Tada iškočiojame 1 cm storio lakštą ir supjaustom juostelėmis.Kiekvieną dešrelę apvyniojame juostele. Leidžiame pyragėliams pakilti 10 min ir kepame įkaitintame aliejuje,kol stipriai parus. Nusausiname ant popierinio rankšluosčio.
» Rašyti komentarą