Mielinės spurgos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukrus, 150 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, tryniai, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 kilogramas
- Pienas, 0.5 litro
- Degtinė
- Druska
- Sviestas, 10 gramų
- Mielės, šviežios, 10 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Mieles ištirpinti su šaukštu cukraus ir 0,5 stiklinės pieno. Palikti kilti.
Kiaušinių trynius ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, citrinos sultimis ir žievele, druska. Suberti persijotus miltus. Taip pat įpilti degtinės. Gerai minkyti tešlą. Galiausiai supilti tirpintą sviestą. Išminkyti ir palikti kilti 10 - 15 minučių.
Tešlą iškočioti iki 1 cm storio ir supjaustyti į gabaliukus. Apibarstyti miltai ir padėti kilti 1 - 1,5 valandos.
Virti dideliame kiekyje aliejaus iki rudos auksinės spalvos ir nusausinti vienkartiniu rankšluostėliu.
Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-03 21:21
Degtinę reikia pilti į gerklę, kad spurgos skanesnės būtų 

2014-11-11 16:44
Pastebejau kad sioje svetaineje receptai parasyti belekaip.arba kiekiai produktu sumaisyti arba isvis neparasyti.cia taip pat 0.5litro pieno o darbo eigoje jau 0.5stiklines.ziekit ka rasot
2014-11-11 15:37
O kam ta degtine ir ar daug jos pilt
2014-07-25 17:41

2020-03-17 11:38