Mielinės dešriukų spurgutės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Margarinas, 25 gramai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Dešrelės, mažos, 18 vienetų
- Pienas, 75 mililitrai
- Druska
- Aliejus, virimui
- Mielės, presuotos, 35 gramai
Gaminimo instrukcija:
Iš tešlai skirtų produktų padaryti mielinę tešlą ir ją kildinti apie 1 val.
Po to tešlą padalinti į 18 gabalėlių.
Imti vieną gabaliuką, padaryti blynuką, dėti į vidų dešrelę, užlenkti ir padaryti pailgos formos spurgutę.
Virti gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-30 14:16
atrodo labai labai skaniai
k: tikrai pavandysiu 


2011-04-30 14:15
atrodo labai skaniai
k: tikrai pabandysiu 


2010-11-11 12:46
cia super receptas,Gerda jai tau sie piragelei yra banalybe,tai turbut skoniu receptorius praradusi,arba dievulis ne padovanojo,kvaisa




2010-08-06 12:14
as panasias spurgutes ragavau pas drauge labai skanu niam
o


o

2012-01-04 22:06