Mielinės dešriukų spurgutės

Mielinės dešriukų spurgutės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Margarinas, 25 gramai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Dešrelės, mažos, 18 vienetų
  • Pienas, 75 mililitrai
  • Druska
  • Aliejus, virimui
  • Mielės, presuotos, 35 gramai
Gaminimo instrukcija:

Iš tešlai skirtų produktų padaryti mielinę tešlą ir ją kildinti apie 1 val.
Po to tešlą padalinti į 18 gabalėlių.
Imti vieną gabaliuką, padaryti blynuką, dėti į vidų dešrelę, užlenkti ir padaryti pailgos formos spurgutę.
Virti gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jolanta
2012-01-04 22:06
labai skanu,bet esu dariusi su farsu
kotryna cha cha cha
2011-04-30 14:16
atrodo labai labai skaniai k: tikrai pavandysiu
kotryna cha cha cha
2011-04-30 14:15
atrodo labai skaniai k: tikrai pabandysiu
asta
2010-11-11 12:46
cia super receptas,Gerda jai tau sie piragelei yra banalybe,tai turbut skoniu receptorius praradusi,arba dievulis ne padovanojo,kvaisa
Daina
2010-08-06 12:14
as panasias spurgutes ragavau pas drauge labai skanu niam
o