Midijos su grietinėle ir pomidorais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Midijos, išplautos, šviežios, 25 vienetai
- Pomidorai, 2 vienetai
- Petražolės, kapotos, 0.5 stiklinės
- Svogūnai, saldūs (pvz. Vidalia), 0.5 vieneto
- Grietinėlė, 0.25 stiklinės
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakai, 3 skiltelės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Didelėje keptuvėje įkaitinkite sviestą.
Kai sviestas pradeda burbuliuoti sudėkite supjaustytus pomidorus, susmulkintą česnaką, petražoles, svogūną ir šiek tiek pakepkite.Pakepinus sudėkite midijas ir nedelsiant uždenkite keptuvę sandariu dangčiu. Maždaug po 2-3 min. patikrinkite, ar midijos atsidarė ir greitai jas išmaišykite.
Turi išbėgti midijų sultys, kuriose leiskite joms išsitroškinti. Tuomet supilkite grietinėlę ir vėl išmaišykite, patroškinkite dar apie 2 min.Midijas, kurios neatsidarė išmeskite, nes jų valgyti negalima.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-07-19 01:58
Vietoj ryžių paprastai būna fritkes
2013-07-22 15:25
turiu šaldytų, išdarinėtų, manau tiks, eisiu darytis



2012-09-22 15:05
tay va bandysim tuojaus
)))

2021-10-03 20:52