Mėtiniai šonkauliukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Kalendra, sėklos, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Svogūnai, laiškai, 1 sauja
- Kiaulės šonkauliai, 1 kilogramas
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Mėta, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Nuo citrinos nutarkuoti žievelę.
Svogūnėlius ir mėtas nuplauti ir nusausinti.
Mėtos lapelius atskirti nuo stiebų. Lapelius ir svogūnų laiškus susmulkinti.
Kalendros žirnelius sutrinti trintuvėje.
Į trintuvę sudėti mėtas, svogūnėlius, citrinos žievelę, druską ir trinti iki vientisos košelės.
Šonkaulius padalinti, kad vienoje porcijoje būtų po 2 kauliukus.
Tada juos sudėti į indą su mėtų košele, ištrinti ja mėsą, uždengti ir palaikyti šaldytuve 2 val.
Ant kepimo skardos patiesti folgą, ištepti aliejumi ir sudėti šonkaulius.
Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
» Rašyti komentarą