Mėsos vyniotinis „Naminukas“

Mėsos vyniotinis „Naminukas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 0.5 vieneto
  • Morkos, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 600 gramų
  • Vištiena, mėsos gabaliukai be kaulo, 1 kilogramas
  • Druska, česnakinė
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Nuskustą bulvę sutarkuojame, o nuskustą morką supjaustome su bulvių skustuku.
Visa tai įmaišome į faršą.
Ant kepimo popieriaus ar plastikinio maišelio sudedame vieną prie kito vištienos gabaliukus, juos pabarstome prieskoniais ir druska.
Ant vištienos uždedame faršą, sumaišytą su tarkuota bulve bei morka.
Po to viską susukame spausdami į ritinį (kartu su plastikiniu maišeliu).
Suvyniojame į polietileno plėvelę, po to į marlę arba paklodės skiautę ir perrišame.
Verdame apie 1,5 val.
Po to paslegiame (geriausiai per naktį).
Kitą dieną pjaustome riekelėmis ir patiekiame.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
San
2010-12-14 13:00
nagi paprastai, juk maiselis ne vynoyinyje bus, o vyniotinis jame, paprasciausiai per kerpi ir issiima. gali vietoj maiselio naudoti kepimo ramkove, arba vien drobe.
egle
2010-12-13 23:32
atsiprasau uz durna klausima kaip paskuj ta maiseli istraukti is vyniotinio?