Mėsos šutinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kopūstai
- Morkos, 3 vienetai
- Svogūnai
- Žirniai
- Kiauliena, 500 gramų
- Kiaulienos lašiniai, 200 gramų
- Druska
- Sultinys, 2 stiklinės
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustoma nedideliais gabaliukais, lašiniukai supjaustomi taip kaip spirgučiams (smulkiai), viskas sudedama į puodą, užpilama sultiniu, kad tik pusiau apsemtų, ir šutinama. Pusiau iššutus, sudedamos susmulkintos daržovės, svogūnai, prieskoniai, druska (galima įdėti bulvių). Šutinama kol daržovės suminkštės.
Mėsos šutinys patiekiamas supiltas į pašildytą molinį dubenį. Valgomas su duona.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-19 15:03
tikrai labai skanu, patiko visai seimai




2010-09-12 19:35