Mėsos suktinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 600 gramų
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Kiaušiniai, tešlai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, tešlai, 250 gramų
- Jogurtas, be priedų, tešlai, 100 mililitrų
- Druska
- Druska, tešlai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus
- Kepimo milteliai, tešlai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinį išplakame su jogurtu ir druska. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į jogurto ir kiaušinio plakinį.
Gerai išminkytą tešlą paliekame inde, uždengiame rankšluosčiu ir paliekame 1 valandai šiltoje vietoje.
Faršą išmaišome su druska ir pipirais.
Tešlą iškočiojame iki ilgo lapo ir ištepame jį faršu.
Susukame ritinį ir supjaustome 2-3 cm griežinėliais.
Į duodą įpilame šiek tiek aliejaus ir suberiame smulkintą svogūną. Pakepiname apie 2-3 minutes. Sudedame kubeliais supjaustytas bulves, prieskonių (pagal skonį), užpilame viską vandeniu (tiek, kad apsemtų bulves).
Kai užverda, ugnį sumažiname ir sudedame mėsos griežinėlius ant bulvių. Verdame apie 40-50 minučių.
» Rašyti komentarą