Mėsos suktinukai

Mėsos suktinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 600 gramų
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Kiaušiniai, tešlai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 250 gramų
  • Jogurtas, be priedų, tešlai, 100 mililitrų
  • Druska
  • Druska, tešlai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus
  • Kepimo milteliai, tešlai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinį išplakame su jogurtu ir druska. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į jogurto ir kiaušinio plakinį.
Gerai išminkytą tešlą paliekame inde, uždengiame rankšluosčiu ir paliekame 1 valandai šiltoje vietoje.
Faršą išmaišome su druska ir pipirais.
Tešlą iškočiojame iki ilgo lapo ir ištepame jį faršu.
Susukame ritinį ir supjaustome 2-3 cm griežinėliais.
Į duodą įpilame šiek tiek aliejaus ir suberiame smulkintą svogūną. Pakepiname apie 2-3 minutes. Sudedame kubeliais supjaustytas bulves, prieskonių (pagal skonį), užpilame viską vandeniu (tiek, kad apsemtų bulves).
Kai užverda, ugnį sumažiname ir sudedame mėsos griežinėlius ant bulvių. Verdame apie 40-50 minučių.

Receptą atsiuntė: Rūta
» Rašyti komentarą