Mėsos šašlykas

Mėsos šašlykas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Druska
  • Raudonieji pipirai
  • Vyno actas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kubeliais supjaustykite vištieną, svogūną smulkiai sukapokite.
Į dubenį ant vištienos ir svogūno suberkite prieskonius, supilkite actą ir citrinos sultis. Išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą.
Laikykite apie 5 valandas.
Kepkite, suvėrę ant iešmų, grilyje 20 minučių.

Receptą atsiuntė: Ugnė
» Rašyti komentarą