Mėsos šašlykai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, marinatui, 1 arbatinis šaukštelis
- Cinamonas, marinatui, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Citrinos, 1 vienetas
- Imbieras, marinatui, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Juodieji pipirai, malti, marinatui
- Kmynai, marinatui, 1 arbatinis šaukštelis
- Laurų lapai, lapeliai, marinatui, 1 vienetas
- Kiauliena, 1 kilogramas
- Druska, marinatui
- Aliejus, marinatui, 1 valgomasis šaukštas
- Čili, malti, marinatui
Gaminimo instrukcija:
Dubenyje sumaišome kalendrą, maltus kmynus, imbierą, smulkintą baziliką, cinamoną, čili pipirus, maltą muskatą, druską, pipirus, smulkintą lauro lapą ir pašlakstome alyvuogių aliejumi.
Kiaulieną (be kaulų) sumaišome su paruošta mase ir palaikome pusę dienos šaldytuve (vis pamaišome).
Po to kiaulienos gabaliukus suveriame ant iešmo ir kepame ant grotelių. Iškepusius šašlykus apšlakstome išspaustomis citrinos sultimis. Skanaus!
» Rašyti komentarą