Mėsos ruletas tešloje

Mėsos ruletas tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kiauliena, filė, 1 kilogramas
  • Jautienos faršas, 300 gramų
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Pievagrybiai, 250 gramų
  • Grietinėlė, 100 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Tešla, sluoksniuota, šaldyta, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos filė išdaužyti su prieskoniais ir apkepinti iš abiejų pusių aliejuje.
Susmulkintus grybus apkepinti svieste. Atvėsinti.
Tešlą atšildyti ir išdėlioti taip, kad gautųsi 30x40 cm dydžio plokštuma. Atskirai išpjauti 3 pailgas plonas tešlos juosteles.
Į faršą sudėti grybus, supilti grietinėlę, pasūdyti, įberti pipirų ir išmaišyti.
Ant tešlos sudėti plonu sluoksniu faršą, ant faršo uždėti mėsą ir susukti į ruletą. Iš tešlos juostelių supinti kasą ir papuošti ruleto viršų.
Trynį suplakti su grietinėle ir patepti ruleto višų.
Kepti 170 laipsnių orkaitėje 35-40 min.

Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą