Mėsos ruletas tešloje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Kiauliena, filė, 1 kilogramas
- Jautienos faršas, 300 gramų
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Pievagrybiai, 250 gramų
- Grietinėlė, 100 mililitrų
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Tešla, sluoksniuota, šaldyta, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos filė išdaužyti su prieskoniais ir apkepinti iš abiejų pusių aliejuje.
Susmulkintus grybus apkepinti svieste. Atvėsinti.
Tešlą atšildyti ir išdėlioti taip, kad gautųsi 30x40 cm dydžio plokštuma. Atskirai išpjauti 3 pailgas plonas tešlos juosteles.
Į faršą sudėti grybus, supilti grietinėlę, pasūdyti, įberti pipirų ir išmaišyti.
Ant tešlos sudėti plonu sluoksniu faršą, ant faršo uždėti mėsą ir susukti į ruletą. Iš tešlos juostelių supinti kasą ir papuošti ruleto viršų.
Trynį suplakti su grietinėle ir patepti ruleto višų.
Kepti 170 laipsnių orkaitėje 35-40 min.
» Rašyti komentarą