Mėsos maltinis pataluose

Mėsos maltinis pataluose
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Kiauliena, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Vanduo, 3 valgomieji šaukštai
  • Pienas
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui), 300 gramų
  • Prieskoniai, kiaulienai
  • Šparaginės pupelės, 2 saujos
Gaminimo instrukcija:

Į faršą dedame 1 smulkintą svogūną, 1 kiaušinį, prieskonius bei vandenį ir gerai išmaišome.
Suformuojame didesnius paplotėlius ir iškepame keptuvėje su aliejumi maltinukus.
Kitoje keptuvėje įpilame aliejaus ir pakepiname jame šparagines pupeles su supjaustytais 2 svogūnais, trupučiu cukraus, druskos bei pipirų.
Į lėkštę dedame maltinukus, keptas šparagines pupeles su svogūnais ir supjaustyto fermentinio sūrio.
Pašauname į mikrobangų krosnelę 7 min. ir patiekiame
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rimantas
» Rašyti komentarą