Mėsos maltinis pataluose

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kiauliena, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Vanduo, 3 valgomieji šaukštai
- Pienas
- Druska
- Aliejus, (kepimui), 300 gramų
- Prieskoniai, kiaulienai
- Šparaginės pupelės, 2 saujos
Gaminimo instrukcija:
Į faršą dedame 1 smulkintą svogūną, 1 kiaušinį, prieskonius bei vandenį ir gerai išmaišome.
Suformuojame didesnius paplotėlius ir iškepame keptuvėje su aliejumi maltinukus.
Kitoje keptuvėje įpilame aliejaus ir pakepiname jame šparagines pupeles su supjaustytais 2 svogūnais, trupučiu cukraus, druskos bei pipirų.
Į lėkštę dedame maltinukus, keptas šparagines pupeles su svogūnais ir supjaustyto fermentinio sūrio.
Pašauname į mikrobangų krosnelę 7 min. ir patiekiame
Skanaus.
» Rašyti komentarą