Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, smulkinti, (padažui), 1
- Pomidorai, trinti, (padažui), 500 gramų
- Sultinys, vištienos, (padažui), 100 mililitrų
- Mėsa, malta, maišyta, 500 gramų
- Mėta, ryšulėlis, šviežios, 1 vienetas
- Sūris, mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais, 100 gramų
- Raudonėliai, (padažui), 1 arbatinis šaukštelis
- Malta aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
- Akmens druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Švelniai susmulkinkite didžiąją dalį mėtų (kelis lapelius palikite patiekalui papuošti).
Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio.
Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C .
Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.
Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
» Rašyti komentarą