Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru

Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, smulkinti, (padažui), 1
  • Pomidorai, trinti, (padažui), 500 gramų
  • Sultinys, vištienos, (padažui), 100 mililitrų
  • Mėsa, malta, maišyta, 500 gramų
  • Mėta, ryšulėlis, šviežios, 1 vienetas
  • Sūris, mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais, 100 gramų
  • Raudonėliai, (padažui), 1 arbatinis šaukštelis
  • Malta aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
  • Akmens druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Švelniai susmulkinkite didžiąją dalį mėtų (kelis lapelius palikite patiekalui papuošti).

Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio.

Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C .

Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.

Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą