Mėsos kelmas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Morkos, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 350 gramų
- Kiaulės šonkauliai, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Majonezas, 200 gramų
- Manų kruopos
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Nuo kiaulienos šoninės nuimame šonkauliukus ir juos marinuojame majoneze, apibarsčius prieskoniais.
Įdarui į kiaulienos faršą įtarkuojame morką, įmušame kiaušinį, dedame prieskonių (pagal skonį), truputį manų kruopų ir viską sumaišome.
Šonkauliukus susiuvame, kad gautųsi kaip šuliniukas, ir į vidų dedame paruoštą faršą.
Kepame apie 2 val. 180-200 laipsnių temperatūroje.
Kai iškeps puošiame, kaip patinka.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-04-19 19:04
Labai skaniai gavosi, dariau is puses sonkauliu juostos (zemesni), farsa kaip kotletams- su mirkytu batonu, gavosi grazesnis negu cia imestoje nuotraukoje, kaip virtas tikrai atrodo...
2010-01-24 21:42
nove..tu visai ne i tema.... 

2010-01-24 01:01
kokios jus tupos,vyras grybu nevalgo,tai ir nedek ju po galais.
2010-01-21 17:53
o man toks apdeges atrodo, gal autore pamirso pradzioje folija uzdengti, nes net is foto matosi kad mesa bus gumine ir vien kaulas 

2011-01-02 23:10