Mėsos kelmas

Mėsos kelmas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 350 gramų
  • Kiaulės šonkauliai, 1 kilogramas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Majonezas, 200 gramų
  • Manų kruopos
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Nuo kiaulienos šoninės nuimame šonkauliukus ir juos marinuojame majoneze, apibarsčius prieskoniais.
Įdarui į kiaulienos faršą įtarkuojame morką, įmušame kiaušinį, dedame prieskonių (pagal skonį), truputį manų kruopų ir viską sumaišome.
Šonkauliukus susiuvame, kad gautųsi kaip šuliniukas, ir į vidų dedame paruoštą faršą.
Kepame apie 2 val. 180-200 laipsnių temperatūroje.
Kai iškeps puošiame, kaip patinka.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vitka
» Rašyti komentarą
» Komentarai
JJ
2011-01-02 23:10
Gaminau kelmuka naujuju metu stalui papuosti Gavos superinis!!! Dar kazkur isskaiciau, kad galima keleta saukstu grietineles ipilti tai dar pyliau ir jos! Ir skanu, ir grazu, ir paprasta
Meturukyti
2010-04-19 19:04
Labai skaniai gavosi, dariau is puses sonkauliu juostos (zemesni), farsa kaip kotletams- su mirkytu batonu, gavosi grazesnis negu cia imestoje nuotraukoje, kaip virtas tikrai atrodo...
vita
2010-01-24 21:42
nove..tu visai ne i tema....
nove
2010-01-24 01:01
kokios jus tupos,vyras grybu nevalgo,tai ir nedek ju po galais.
hm..
2010-01-21 17:53
o man toks apdeges atrodo, gal autore pamirso pradzioje folija uzdengti, nes net is foto matosi kad mesa bus gumine ir vien kaulas