Mėsos keksas su šaltai rūkyta namine dešra

Mėsos keksas su šaltai rūkyta namine dešra
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Majonezas, 100 gramų
  • Dešra, Biovela, 400 gramų
  • Pienas, 100 gramų
  • Grietinė, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Mėsą ir sūrio supjaustyti kubeliais, sumaišykite su pupelėmis. Išplakite kiaušinius su grietine ir majonezu, pridėkite kepimo miltelių ir miltų. Viskas išmaišoma. Forma aptepti sviestu ir į ją kresti tešlą, kepti apie 30-40 minučių 180 laipsniu temperatūroje.

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
birute balijoniene
2014-06-15 11:04
o kiek surio kiek pupeliu deti
birute
2014-06-15 11:03
o kiek surio kiek pupeliu deti