Mėsos ežiukai

Mėsos ežiukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Ryžiai, 1 stiklinė
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Veršienos faršas, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Ryžius užpilti karštu vandeniu, apvirti ir nuvarvinti.
Išvirtus ryžius sumaišyti su faršu, kiaušiniu, smulkintu svogūnu, pasūdyti ir įberti pipirų.
Gerai išmaišius lipdyti kukulius, apvolioti juos miltais ir šiek tiek apkepti aliejuje, kad apskrustų.
Tada sudėti į puodą arba kepimo indą, užpilti sultiniu, plaktu su šaukštu grietinės, ir troškinti 175 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Sandrius
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Neringoska
2011-03-26 20:39
taigi, gaminau, valgem ir labai patiko. aciu uz puiku recepta:}
Neringoska
2011-03-24 18:12
kazkaip komentaru, nematyti atrodo skaniai, ingredijentai irgi liuks, tik patvirtinimui butu neblogai koki komentara perskaityt :}