Mėsiškas lietinių blynų tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Pomidorai, 1 vienetas
- Kiaulės kumpis, karšto rūkymo, 120 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 0.75 stiklinės
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Majonezas
- Vanduo, 0.3 stiklinės
- Sūris, tarkuotas, 1 stiklinė
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Grybai, džiovinti, 0.75 stiklinės
- Svogūnų laiškai, 0.5 saujos
Gaminimo instrukcija:
Iš kiaušinių, pieno, vandens, miltų bei šiek tiek druskos užmaišiau blynų tešlą.
Šaukštu pyliau tešlą į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepiau lietinius blynus.
Susmulkinau kumpį, pomidorus bei svogūnų laiškus.
Džiovintus grybus apie 15 min. pamirkiau šiltame vandenyje ir nusunkiau.
Sumaišiau grybus su kumpiu, pomidoru, svogūnų laiškais, tarkuotu sūriu bei majonezu.
Pasigaminta mase pertepiau blynus ir suformavau apvalų tortą.
Labai sotu ir skanu!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-04 12:54
O nereikia i mikrobange biskuti kad suris istikrptu? 

2013-01-21 17:51
atrodo labai skaniai 

2013-05-28 11:00
be to galima varijuoti,kumpi pakeisti pakepintu farsu su prieskoniais..irgi labai skanu