Mėsiškas lietinių blynų tortas

Mėsiškas lietinių blynų tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Kiaulės kumpis, karšto rūkymo, 120 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 0.75 stiklinės
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Majonezas
  • Vanduo, 0.3 stiklinės
  • Sūris, tarkuotas, 1 stiklinė
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Grybai, džiovinti, 0.75 stiklinės
  • Svogūnų laiškai, 0.5 saujos
Gaminimo instrukcija:

Iš kiaušinių, pieno, vandens, miltų bei šiek tiek druskos užmaišiau blynų tešlą.
Šaukštu pyliau tešlą į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepiau lietinius blynus.
Susmulkinau kumpį, pomidorus bei svogūnų laiškus.
Džiovintus grybus apie 15 min. pamirkiau šiltame vandenyje ir nusunkiau.
Sumaišiau grybus su kumpiu, pomidoru, svogūnų laiškais, tarkuotu sūriu bei majonezu.
Pasigaminta mase pertepiau blynus ir suformavau apvalų tortą.
Labai sotu ir skanu!

Receptą atsiuntė: Dana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jautuke
2013-05-28 11:00
labai skanu ir idomu,dekoju uz recepta
be to galima varijuoti,kumpi pakeisti pakepintu farsu su prieskoniais..irgi labai skanu
Aurimas
2013-03-04 12:54
O nereikia i mikrobange biskuti kad suris istikrptu?
Jurgita
2013-01-21 17:51
atrodo labai skaniai