Mėsa su grybų padažu prancūziškai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 4
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 2 vienetai
- Majonezas, 200 gramų
- Grietinėlė, 250 mililitrų
- Sūris, 300 gramų
- Kiaulienos nugarinė, 800 gramų
- Druska
- Grybai, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nugarinę supjaustyti plonais griežineliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, česnakus smulkiai supjaustyti. Sūrį sutarkuoti smulkiai.
Ant popieriumi išklotos skardos dėti nugarinę, ją aptepti majonezu, sudėti česnakus bei svogūną.
Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Tada pabarstyti sūrio ir kepti dar 10 minučių.
Grybus supjaustyti stambiai, apkepti svieste, pagardinti druska, pipirais, supilti grietinėlę ir troškinti 10 minučių bei patiekti su kepsniais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą