Mėsa su apelsinais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, kumpis, 500 gramų
- Apelsinų sultys, 1.5 stiklinės
- Garstyčios, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Apelsinai, 2 vienetai
- Medus, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakai, 1 skiltelė
- Aliejus
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Paruoštą kiaulieną supjaustyti 2 cm storio gabaliukais. Kiekvieną mėsos gabaliuką lengvai pamuškite, pabarstykite druska, ir apkepkite iš abiejų pusių įpylę truputėlį aliejaus, gilioje keptuvėje.
Susmulkinkite nuvalytus česnakus, juos suberkite ant mėsos, išmaišykite ir kepkite dar 3 - 5 min. nuolat maišant mėsą. Į keptuvę supilkite apelsinų sultis, garstyčias, medų, kruopščiai sumaišykite, sumažinkite ugnį, uždengtoje dangčiu keptuvėje troškinkite 20 - 30 min., kol nuvirs pusė padažo.
Tada i keptuvę sudėkite nuvalytus apelsinus ir sumaišykite juos su mėsa. Keptuvę uždenkite dangčiu ir 15 min. troškinkite ant silpnos ugnies.
» Rašyti komentarą