Mėsa įdarytos bulvės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 12 vienetų
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 300 gramų
- Druska
- Sviestas, 150 gramų
- Grietinė, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Nuplautos bulvės perpjaunamos išilgai pusiau, ties viduriu kiekvienoje puselėje išgremžiama duobutė.
Į maltą mėsą sudedami svieste pakepinti svogūnai, pasūdoma, įberiama pipirų ir sumaišoma.
Įdaro pridedama į kiekvienos puselės duobutę, puselės suglaudžiamos, dedamos į skardą ir kepamos apie 30-40 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Tiekiamos sudėtos į pašildytą pusdubenį, užpiltos tirpintu sviestu su grietine.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-04-23 17:57
einu bandyt kal bus skanu








2013-02-20 10:15
170 laipsniu temp. 

2013-02-20 10:14
skanu tik dar surio uztarkuoju ir su grietine patiekiu 

2012-10-18 19:08
Alus kaip alus,nieko labai ypatingo,bet gerti galima. 

2015-01-15 11:33