Mėsa farširuoti burokėliai

Mėsa farširuoti burokėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ryžiai, virti, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Burokėliai, 4 vienetai
  • Mėsa, malta, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Burokėlius nuplauti ir iškepti orkaitėje. Atvėsinti, nulupti ir šaukšteliu išskobti vidurį.
Burokėlius įdaryti mėsos faršu, sumaišytu su ryžiais.
Įdarytus burokėlius sudėti į sviestu išteptą indą ir kepti orkaitėje 15-20 min.
Baigiant kepti, uždėti ant burokėlių po šaukštą grietinės.

Receptą atsiuntė: Loreta
» Rašyti komentarą