Menkės kepsneliai

Menkės kepsneliai
Menkės kepsneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Menkės filė, atšildyta arba šviežia, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Saliero stiebai, 1 vienetas
  • Raudonoji paprika, vidutinis dydis, 0.333333 vieneto
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kukurūzų krakmolas, 4 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 3 valgomieji šaukštai
  • Džiovintos petražolės, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai, 0.333333 arbatinio šaukštelio
  • Aitriosios paprikos, 0.333333 arbatinio šaukštelio
Kepimui:
  • Saulėgrąžų aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį sudedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir užverdame. Verdame ~15 min, kol žuvis pradeda trupėti. Išvirtą žuvį išimame iš vandens (jei kiek sutrupėjo, galite vandenį nukošti per sietelį). Žuvį sudedame į dubenį, sutriname rankomis arba šakute.

  2. Salierą, papriką ir svogūną supjaustome labai smulkiais gabalėliais, sudedame į indą su žuvimi.

  3. Į žuvies masę sudedame likusius ingredientus, gerai išmaišome.

  4. Keptuvėje įkaitiname aliejų ant vidutinės ugnies. Į keptuvę dedame po 1 kaupiną valg. š. žuvies masės, suformuojame apvalų kotletą ir kepame iš abiejų pusių, taip iškepame visus kotletus. Iškeptus kotletus dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Patiekiame su mėgstamu padažu. Skanaus!

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą