Menkės apkepas su špinatais

Menkės apkepas su špinatais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krakmolas, bulvių, 2 valgomieji šaukštai
  • Špinatai, 300 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Menkės, filė, 800 gramų
  • Parmezano sūris, 100 gramų
  • Druska
  • Grietinė, 18 proc., 6 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, daržovių, 300 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Špinatus nuplauti.
Žuvį pabarstyti druska, pipirais ir sudėti į riebalais išteptą formą, po to ją apdėlioti špinatų lapais.
Sultinį, krakmolą bei grietinę išmaišyti, pagardinti druska, pipirais, citrinų sultimis ir aplieti žuvį.
Apkepą dėti į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 min.
Po 15 min. pabarstyti apkepo viršų tarkuotu parmezano sūriu, sumaišytu su miltais, ir kepti dar apie 7-10 min.
Patiekti šiltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nesvarbu
2016-08-27 14:11
Sudas paskutinis,sunervino ziauriai,tik produktus sugadinau.Nepatariu niekam daryti sitos nesamones.Ir dar tokia fotke ikelta,tipo taip turi gautis,vejai.....