Menkės apkepas su špinatais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Krakmolas, bulvių, 2 valgomieji šaukštai
- Špinatai, 300 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Menkės, filė, 800 gramų
- Parmezano sūris, 100 gramų
- Druska
- Grietinė, 18 proc., 6 valgomieji šaukštai
- Sultinys, daržovių, 300 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Špinatus nuplauti.
Žuvį pabarstyti druska, pipirais ir sudėti į riebalais išteptą formą, po to ją apdėlioti špinatų lapais.
Sultinį, krakmolą bei grietinę išmaišyti, pagardinti druska, pipirais, citrinų sultimis ir aplieti žuvį.
Apkepą dėti į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti apie 15 min.
Po 15 min. pabarstyti apkepo viršų tarkuotu parmezano sūriu, sumaišytu su miltais, ir kepti dar apie 7-10 min.
Patiekti šiltą.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-08-27 14:11