Menkė su rozmarininiu padažu

Menkė su rozmarininiu padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Rozmarinas, šakelė, 1 vienetas
  • Menkės, 400 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 10 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žuvis išvaloma, nuplaunama, perpjaunama į dvi dalis, įtrinama druska bei pipirais ir apšlakstoma alyvuogių aliejumi.
Taip apdorota menkė garinama garuose apie 10 min.
Rozmarino šakelė sukapojama.
Ištirpinamas vandens vonelėje sviestas, sumaišomas su citrinų sultimis bei rozmarinu ir pakaitinamas dar apie 4 min.
Šilta žuvis sudedama į lėkštes, užpilama pasigamintu padažu ir patiekiama su mėgstamu garnyru.
Gaunasi 2 porcijos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jolita
2014-12-25 14:00
Svietas Kučių patiekalams nenaudojamas, tik aliejus.