Mėlynųjų pelėsių sūrio pyragaičiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Filadelfijos kreminis sūris, 400 gramų
- Riebi grietinė, 30-33% riebumo, 300 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Sūris su melsvuoju pelėsiu, 100 gramų
- Plakamoji grietinėlė, 100 gramų
- Bulvių krakmolas, 20 gramų
- Šilauogės , 1 saujelė
- Mėta, 1 saujelė
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Supjaustyti pelėsinį sūrį kuo smulkesniais gabalėliais. Dėti į plakiklį grietinę, kreminį sūrį, pelėsinį sūrį, įmušti kiaušinius, įberti krakmolo ir gerai išplakti, kad neliktų gumuliukų ir masė taptų ganėtinai skysta.
Išpilstyti gautą masę į keraminius ar stiklinius indelius.
Indelius sustatyti į skardą su karštu vandeniu ir kepti iki 130 C įkaitintoje orkaitėje apie 35 min.
Ataušintus pyragus dėti į šaldytuvą 3-12 valandų.
Sustingusius sūrio pyragus puošti mėtų šakelėmis ir šilauogėmis.
» Rašyti komentarą