Mėlynųjų pelėsių sūrio pyragaičiai

Mėlynųjų pelėsių sūrio pyragaičiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Filadelfijos kreminis sūris, 400 gramų
  • Riebi grietinė, 30-33% riebumo, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Sūris su melsvuoju pelėsiu, 100 gramų
  • Plakamoji grietinėlė, 100 gramų
  • Bulvių krakmolas, 20 gramų
  • Šilauogės , 1 saujelė
  • Mėta, 1 saujelė
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustyti pelėsinį sūrį kuo smulkesniais gabalėliais. Dėti į plakiklį grietinę, kreminį sūrį, pelėsinį sūrį, įmušti kiaušinius, įberti krakmolo ir gerai išplakti, kad neliktų gumuliukų ir masė taptų ganėtinai skysta.

  2. Išpilstyti gautą masę į keraminius ar stiklinius indelius.

  3. Indelius sustatyti į skardą su karštu vandeniu ir kepti iki 130 C įkaitintoje orkaitėje apie 35 min.

  4. Ataušintus pyragus dėti į šaldytuvą 3-12 valandų.

  5. Sustingusius sūrio pyragus puošti mėtų šakelėmis ir šilauogėmis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą