Mėlynųjų kopūstų salotos su vištiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai, malti
- Kopūstai, mėlynieji, 200 gramų
- Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Šparaginės pupelės, 100 gramų
- Vištienos kulšelės, virtos, 100 gramų
- Svogūnų laiškai
Gaminimo instrukcija:
Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
Šparagines pupeles apie 5-10 min. pavirti pasūdytame vandenyje ir tuomet keltą min. pakepinti keptuvėje su aliejumi.
Vištienos mėsą nukaulinti ir susmulkinti nedideliais gabaliukais.
Iš majonezo, garstyčių ir pipirų sumaišyti padažą salotoms.
Galiausiai sumaišyti visus ingredientus kartu, sudėti padažą, paskaninti druska ir gerai išmaišyti.
Paruoštas salotas apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą