Mėlynių pyragas su baltuoju šokoladu

Mėlynių pyragas su baltuoju šokoladu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Mėlynės, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Sviestas, kambario temperatūros, 0.25 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Pasukos, 1 stiklinė
  • Šokoladas, baltasis, susmulkintas, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Viename dubenėlyje išmaišyti miltus bei kepimo miltelius.
Dideliame dubenyje iki baltos masės sumaišyti sviestą bei cukrų.
Į tą patį dubenį įmušti kiaušinius, sudėti vanilinį cukrų ir išmaišyti.
Supilkite pusę miltų mišinio, pasukas, išmaišyti ir tuomet supilti likusį miltų mišinį bei vėl išmaišyti.
Į gautą tešlą įmaišyti mėlynes bei baltojo šokolado gabaliukus.
Tešlą supilti į riebalais pateptą kepimo skardą.
Kepti apie 40-45 minutes 200 laipsnių temperatūroje.
Valgyti atvėsusį.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ginte
2014-06-04 21:29
Skaniausias pyragas is tu kuriuos meginau kepti! tik wietoj pasuku dejau jogurta, gawosi liuks, minkstas ir purus