Mėlynių pyragas su baltuoju šokoladu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Mėlynės, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Sviestas, kambario temperatūros, 0.25 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Pasukos, 1 stiklinė
- Šokoladas, baltasis, susmulkintas, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Viename dubenėlyje išmaišyti miltus bei kepimo miltelius.
Dideliame dubenyje iki baltos masės sumaišyti sviestą bei cukrų.
Į tą patį dubenį įmušti kiaušinius, sudėti vanilinį cukrų ir išmaišyti.
Supilkite pusę miltų mišinio, pasukas, išmaišyti ir tuomet supilti likusį miltų mišinį bei vėl išmaišyti.
Į gautą tešlą įmaišyti mėlynes bei baltojo šokolado gabaliukus.
Tešlą supilti į riebalais pateptą kepimo skardą.
Kepti apie 40-45 minutes 200 laipsnių temperatūroje.
Valgyti atvėsusį.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-04 21:29