Mėlynių desertas su baltuoju šokoladu ir lazdyno riešutais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mėlynės, 300 gramų
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 200 mililitrų
- Šokoladas, baltas, 60 gramų
- Lazdyno riešutai, 30 gramų
- Vanilė, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Mėlynes sudėkite į dubenį, užberkite pora šaukštų cukraus, išmaišykite ir palikite pusvalandžiui. Tada, pusę uogų perkelkite į kitą dubenį ir sutrinkite jas šakute.
Grietinėlę, likusį cukrų ir vanilės ekstraktą išplakite elektriniu plaktuvu. Sudėkite gabaliukais smulkintą šokoladą, sutrintas mėlynes, išmaišykite ir 1 valandai padėkite į šaldytuvą.
Įsidėkite į puodelį kremo, užsibarstykite nesutrintų mėlynių ir smulkintų lazdyno riešutų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą