Mėlynių desertas su baltuoju šokoladu ir lazdyno riešutais

Mėlynių desertas su baltuoju šokoladu ir lazdyno riešutais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėlynės, 300 gramų
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 200 mililitrų
  • Šokoladas, baltas, 60 gramų
  • Lazdyno riešutai, 30 gramų
  • Vanilė, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėlynes sudėkite į dubenį, užberkite pora šaukštų cukraus, išmaišykite ir palikite pusvalandžiui. Tada, pusę uogų perkelkite į kitą dubenį ir sutrinkite jas šakute.

  2. Grietinėlę, likusį cukrų ir vanilės ekstraktą išplakite elektriniu plaktuvu. Sudėkite gabaliukais smulkintą šokoladą, sutrintas mėlynes, išmaišykite ir 1 valandai padėkite į šaldytuvą.

  3. Įsidėkite į puodelį kremo, užsibarstykite nesutrintų mėlynių ir smulkintų lazdyno riešutų.


    Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Gražina Žlibinienė
» Rašyti komentarą