Melioniniai ledai

Melioniniai ledai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Melionai, 600 gramų
  • Migdolai, 30 gramų
  • Baltas vynas, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Melioną nuplauti, nulupti, išimti sėklas, sutrinti.
Medų ir cukrų ištirpinti ant silpnos ugnies, supilti vyną, gerai išmaišyti. Po truputį sudėti meliono tyrę, išmaišyti, atvėsinti, sudėti į formeles ir užšaldyti šaldiklyje.

Patiekiant išimti iš formelių, apibarstyti migdolų drožlėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2011-08-02 12:57
ledai isejo
(anonimas)
2010-03-14 16:57
kodel su vynu?