Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS

Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, laiškiniai
  • Svogūnai, supjaustytas kubeliais, 50 gramų
  • Konservuotos pupelės, nuvarvintos, 120 gramų
  • Kiaulienos šoninė, pjaustyta kubeliais, 50 gramų
  • Putpelės kiaušiniai, 20 vienetų
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai, grūsti
  • Malta aitrioji paprika, 1 valgomasis šaukštas
  • Taco padažas, 200 mililitrų
  • Kukurūzų traškučiai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Apskrudinkite šoninės gabalėlius, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos.

Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią košelę.

Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

Pakepkite putpelės kiaušinius iš vienos pusės.

Patiekdami ant traškučių užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbatinius šaukštelius TACO padažo, uždėkite 1 kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais.

PATARIMAS! Pabandykite ir su aitriųjų paprikų milteliais!

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą