Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, laiškiniai
- Svogūnai, supjaustytas kubeliais, 50 gramų
- Konservuotos pupelės, nuvarvintos, 120 gramų
- Kiaulienos šoninė, pjaustyta kubeliais, 50 gramų
- Putpelės kiaušiniai, 20 vienetų
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai, grūsti
- Malta aitrioji paprika, 1 valgomasis šaukštas
- Taco padažas, 200 mililitrų
- Kukurūzų traškučiai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Apskrudinkite šoninės gabalėlius, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos.
Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią košelę.
Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Pakepkite putpelės kiaušinius iš vienos pusės.
Patiekdami ant traškučių užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbatinius šaukštelius TACO padažo, uždėkite 1 kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais.
PATARIMAS! Pabandykite ir su aitriųjų paprikų milteliais!
» Rašyti komentarą