Meksikietiškas ragu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, skiltelės, 3 vienetai
- Juodieji pipirai
- Paprika, 1 vienetas
- Pupelės, konservuotos, 400 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jautiena, ar kiauliena, 500 gramų
- Raudonas vynas, 100 mililitrų
- Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Čili, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, apkepinkite. Į juos sudėkite maltą mėsą, kepkite apie 10 minučių. Supjaustykite papriką ir čili pipirą, sumaišykite su pomidorų padažu, raudonu vynu, pasūdykite, papipirinkite, suberkite pupeles, sumaišykite ir visą masę sumaišykite su kepinta mėsa. Troškinkite 20 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-30 16:45
lb skanus patiekalas, tikrai vertas demesio 

2010-12-07 13:46

2010-07-23 14:13
zavus ragu



2010-05-13 20:11




2011-07-09 16:38