Meksikietiškas mėsos ir kopūstų troškinys

Meksikietiškas mėsos ir kopūstų troškinys
Meksikietiškas jautienos ir kopūstų troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, supjaustytos į mažus gabalėlius arba kiaulienos, 500 gramų
  • Konservuoti pomidorai, trintų, 400 gramų
  • Kopūstai, vidutinio dydžio, 0.5 vieneto
  • Svogūnai, vidutinio dydžio, 1 vienetas
  • Pomidorai, vidutinio dydžio, 1 vienetas
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sultinio kubeliai, jautienos skonio, 0.5 vieneto
  • Česnako milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitiname didelę keptuvę su trupučiu aliejaus ant vidutinės ugnies, sudedame jautienos gabalėlius, kepiname, kol visi gabalėliai gražiai apkepa, pagardiname susmulkintu sultinio kubeliu, įberiame druskos, pipirų.

  2. Svogūną ir pomidorą supjaustome šiaudeliais, sudedame į keptuvę su apkepinta mėsa, išmaišome, uždengiame keptuvę dangčiu ir pakepiname ~2-3 min.

  3. Kopūstą supjaustome plonais šiaudeliais, sudedame į troškinį, išmaišome, patroškiname ~5 min.

  4. Po to supilame trintus pomidorus, vandenį, sojos padažą, išmaišome ir troškiname uždengtoje keptuvėje, ant silpnos ugnies ~30-40 min (kol kopūstas suminkštėja), vis pamaišome.

  5. Pabaigoje pagardiname česnako milteliais, juodaisiais pipirais ir, jei reikia, druska. Patiekiame su ryžiais, keptais plantano griežinėliais, ar kitu mėgstamu garnyru. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Taura
2018-11-05 14:29
Skanu . Patiko .