Meksikietiškas jautienos troškinys

Meksikietiškas jautienos troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, rūgštesni, 2 vienetai
  • Svogūnai, 250 gramų
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Gvazdikėliai
  • Pomidorai, 250 gramų
  • Mėsa, malta (jautiena), 750 gramų
  • Razinos, 50 gramų
  • Alyvuogės, (žaliosios), 85 gramai
  • Cinamonas, 1 žiupsnelis
  • Migdolai, (plokštelės), 40 gramų
  • Druska
  • Pipirai, šviežiai malti
  • Alyvuogių aliejus
  • Paprika, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais, susmulkinkit svogūnus ir česnakus. Pomidorus nulupti ir supjaustyti kubeliaisi. Papriką perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais.

  2. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite jame maltą mėsą (mentele vis pasmulkinkite, kad mėsa nebūtų sulipusi). Tada sudėkite svogūnus ir česnakus bei pakepkite pora minučių. Po to, sudėkite obuolius, papriką, razinas, alyvuoges, berkite žiupsnelį cinamono, druskos, pipirų ir gvazdikėlių. Viską troškinti apie 20 minučių.

  3. Sausoje keptuvėje trumpam suberkite apskrusti migdolų plokšteles. Jomis pabarstykite jau gatavą troškinį.

    Labai tinka patiekti su raudonomis konservuotomis pupelėmis.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą