Meksikietiška vištiena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 500 gramų
- Vištienos sultinys, 480 mililitrų
- Ryžiai, 200 gramų
- Pomidorai, 3 vienetai
- Konservuoti kukurūzai, 180 gramų
- Konservuotos pupelės, raudonos, 150 gramų
- Pomidorų tyrė, 120 mililitrų
- Česnakai, smulkinti, 2 skiltelės
- Petražolės, smulkintos, 1 pundelis
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Kajeno pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Džiovintas raudonėlis, 1 arbatinis šaukštelis
- Mairūnas, džiovintas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kmynai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Malti juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
- Druska, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištieną supjaustyti stambiais kubeliais ir pagardinti kmynais, druska, smulkintais česnakais bei maltais pipirais. Įkaitintame aliejuje pakepti.
Pagal instrukcijas ant pakuotės išvirti ryžius ir vištienos sultinį.
Pomidorus supjaustyti kubeliais.
Į puodą sudėti išvirtus ryžius, supilti sultinį ir įpilti pomidorų tyrės. Tuomet sudėti pomidorus, pupeles, vištieną ir kukurūzus. Pagardinti prieskoniais ir troškinti apie 15 min. Kartas nuo karto pamaišyti, kad neprisviltų.
Prieš patiekiant gerai išmaišyti ir papuošti petražolėmis.
» Rašyti komentarą