Medžiotojų kepsnys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 4 vienetai
- Kiauliena, 800 gramų
- Kiaulienos faršas, 150 gramų
- Taukai (kiaulių), 60 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 20 gramų
- Druska
- Aliejus
- Sviestas, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
800 g kiaulienos supjaustoma riekėmis ir gerai išmušama kūjeliu ir pasūdoma.
Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais su druska.
Ant mėsos kepsnio dedama įdaro ir suvyniojamas apvalus ritinys.
Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose.
Tiekiamas užpiltas sviestu.
Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų bei troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-08 15:39
O tu bent kazkiek prisidejai prie to kepsnio,kad taip nuvertini,atsiusk samone,ismeginsim 

2009-01-15 16:08
nesanone 

2009-01-15 16:07

2011-07-18 19:07