Medžiotojų kepsnys

Medžiotojų kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Kiauliena, 800 gramų
  • Kiaulienos faršas, 150 gramų
  • Taukai (kiaulių), 60 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 20 gramų
  • Druska
  • Aliejus
  • Sviestas, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:

800 g kiaulienos supjaustoma riekėmis ir gerai išmušama kūjeliu ir pasūdoma.
Įdarui malta kiauliena sumaišoma su keptais svogūnais ir pagardinama prieskoniais su druska.
Ant mėsos kepsnio dedama įdaro ir suvyniojamas apvalus ritinys.
Vėliau pavilgomas kiaušinio plakinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose ir kepamas riebaluose.
Tiekiamas užpiltas sviestu.
Kartu paduodama virtų bulvių, raugintų agurkų bei troškintų ar marinuotų burokėlių salotų.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Nijolė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
mancius
2011-07-18 19:07
ka jis ce ble garuoje geras tas kepsnys kepeu jau net kelis kartus
indre
2011-04-08 15:39
O tu bent kazkiek prisidejai prie to kepsnio,kad taip nuvertini,atsiusk samone,ismeginsim
(anonimas)
2009-01-15 16:08
nesanone
(anonimas)
2009-01-15 16:07