Meduolis su razinomis ir riešutais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 0.75 stiklinės
- Kava, tirpi, 1 valgomasis šaukštas
- Lazdyno riešutai, 2 saujos
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Muskatas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 0.5 stiklinės
- Vanduo, 1 stiklinė
- Razinos, 2 saujos
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
Tirpią kavą (arba kakavą) užpilame stikline vandens.
Ištirpusią kavą sumaišome su aliejumi, medumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu ir muskatu.
Tuomet įsijojame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išmaišome iki vientisos masės.
Į gautą masę sudedame nuplautas razinas ir riešutus ir gerai išmaišome.
Gautą tešlą supilame į riebalais pateptą kepimo formą.
Kepame apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Valgome atvėsusį.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-31 18:54