Meduolinis obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, rudasis, 100 gramų
- Gvazdikėliai, malti
- Imbieras, maltas
- Medus, 60 gramų
- Obuoliai, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 220 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, 150 mililitrų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Obuolius nulupti ir plonai supjaustyti. Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir plonai pabarstyti cukrumi. Suberti obuolius į dugną ir spustelti. Kiaušinius išplakti su cukrumi, maišant pilti medų (jei sukietėjęs, tai kiek pašildyti, kad būtų skystas), aliejų ir grietinę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei prieskoniais. Miltus įmaišyti į kiaušinių masę ir tešlą užpilti ant obuolių sluoksnio. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40-45 min. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-29 15:13