Meduolinės „Širdelės“

Meduolinės „Širdelės“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, maltas
  • Cukrus, 20 gramų
  • Graikiniai riešutai
  • Gvazdikėliai, malti
  • Kakava, 1 valgomasis šaukštas
  • Medus, 15 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Išplakti šluotele 2 kiaušinius su cukrumi ir medumi
Sudėti kakavą, cinamoną, gvazdikėlius bei su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išminkyti tešlą.
Leisti tešlai pastovėti apie 24 val. šaltoje vietoje.
Kitą dieną iškočioti tešlą į maždaug 4-5 mm storio blyną, išspausti širdelės formos sausainius, aptepti išplaktu kiaušiniu viršų ir papuošti graikinio riešuto pusele.
Paruoštus sausainius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepti apie 20 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą