Meduoliai su džiovintais vaisiais

Meduoliai su džiovintais vaisiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, maltas, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 500 gramų
  • Medus, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 600 gramų
  • Prieskoniai, meduolių
  • Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, pakelis, 1 vienetas
  • Vaisiai, džiovinti
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų, cukraus, 5 kiaušinių, medaus, vanilinio cukraus, cinamono, kepimo miltelių bei meduolių prieskonių užminkome meduolių tešlą ir uždengę dubenį folija paliekame per naktį.
Kitą dieną paminkome tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus (jei reikia dar įminkome miltų).
Tešlą iškočiojame, išspaudžiame norimos formos meduolius ir į kiekvieną meduolį įspaudžiame po 3 kubelius džiovintų vaisių.
Paruoštus meduolius sudedame ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, aptepame plaktu kiaušiniu ir kepame apie 10-15 min. 160 laipsnių temperatūroje.
Norint, kad meduoliai ilgiau išliktų minkšti, juos reikėtų laikyti sandariame inde, kambario temperatūroje.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą