Meduoliai su džiovintais vaisiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, maltas, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 500 gramų
- Medus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 600 gramų
- Prieskoniai, meduolių
- Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, pakelis, 1 vienetas
- Vaisiai, džiovinti
Gaminimo instrukcija:
Iš miltų, cukraus, 5 kiaušinių, medaus, vanilinio cukraus, cinamono, kepimo miltelių bei meduolių prieskonių užminkome meduolių tešlą ir uždengę dubenį folija paliekame per naktį.
Kitą dieną paminkome tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus (jei reikia dar įminkome miltų).
Tešlą iškočiojame, išspaudžiame norimos formos meduolius ir į kiekvieną meduolį įspaudžiame po 3 kubelius džiovintų vaisių.
Paruoštus meduolius sudedame ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, aptepame plaktu kiaušiniu ir kepame apie 10-15 min. 160 laipsnių temperatūroje.
Norint, kad meduoliai ilgiau išliktų minkšti, juos reikėtų laikyti sandariame inde, kambario temperatūroje.
Skanaus!
» Rašyti komentarą