Meduoliai "Pepparkakor"

Meduoliai "Pepparkakor"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 100 gramų
  • Gvazdikėliai, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Imbieras, maltas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 375 gramai
  • Sirupas, klevų, 150
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, 110 gramų
  • Prieskoniai, meduoliams, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Kepimo milteliai, 0.25 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

1.Išlydykite sviestą su cukrumi ir klevų sirupu, karts nuo karto pamaišykite.

2. Nuimkite nuo viryklės ir leiskite masei atvėsti.

3. Dubenyje sumaišykite persijotus miltus, prieskonius, kepimo miltelius ir druską.

4. Į juos įmuškite kiaušinį ir ir lydytą sviestą su klevų sirupu.

5. Tešlą išminkykite ir leiskite pabūti šaldytuve apie 2 valandas.

6. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C.

7. Tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite norimas formeles.

8. Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite apie 10 minučių. Kai iškeps, atvėsinkite ir laikykite uždaroje dėžutėje.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
laima
2014-12-23 10:27
Labai labai skanu tas receptas
vytautė
2014-12-23 10:25
Labai skanu