Medaus vafliai su avižiniais dribsniais

Medaus vafliai su avižiniais dribsniais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Medus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1.25 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus, 0.25 stiklinės
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Avižiniai dribsniai, greitai paruošiami, 0.25 stiklinės
  • Pasukos, 1.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Mažoje keptuvėje, virš vidutinės ugnies, vis pakratant, pakepiname apie 3-5 min. avižinius dribsnius.
Pakepintus dribsnius sumaišome su miltais, kepimo milteliais, cinamonu bei druska.
Birių produktų kauburyje padarome duobutę, įmušame kiaušinius ir viską išmaišome.
Supilame pasukas, aliejų, sudedame medų ir išmaišome vientisą tešlą.
Įkaitiname vaflinę keptuvę, į ją šaukštu pilame tešlą ir gražiai apkepame.
Patiekiame su uogomis, grietinėle, medumi ar kitokiais mėgstamais pagardais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Daiva
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2013-06-15 14:24
neblogas receptas, tik reiktu cukraus. Ir dribsnius gal reiktu palaikyti pasukose, kad butu minkstesni.

Pats megstu traskesnius, tad keleta sauksteliu krakmolo irgi idejau
li na
2013-06-14 22:45
nesamone-tas sirdeles kepu paprastai - miltai,aliejus,vanduo arba pienas,kiausiniai ,cukrus,druskytes ...... ir vkepam.... o cia dar pasuku,kepimo milteliu,aviziniu dribsniu ....jau per daug