Medaus vafliai su avižiniais dribsniais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Medus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.25 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 0.25 stiklinės
- Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Avižiniai dribsniai, greitai paruošiami, 0.25 stiklinės
- Pasukos, 1.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Mažoje keptuvėje, virš vidutinės ugnies, vis pakratant, pakepiname apie 3-5 min. avižinius dribsnius.
Pakepintus dribsnius sumaišome su miltais, kepimo milteliais, cinamonu bei druska.
Birių produktų kauburyje padarome duobutę, įmušame kiaušinius ir viską išmaišome.
Supilame pasukas, aliejų, sudedame medų ir išmaišome vientisą tešlą.
Įkaitiname vaflinę keptuvę, į ją šaukštu pilame tešlą ir gražiai apkepame.
Patiekiame su uogomis, grietinėle, medumi ar kitokiais mėgstamais pagardais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-06-14 22:45
nesamone-tas sirdeles kepu paprastai - miltai,aliejus,vanduo arba pienas,kiausiniai ,cukrus,druskytes ...... ir vkepam.... o cia dar pasuku,kepimo milteliu,aviziniu dribsniu ....jau per daug
2013-06-15 14:24
Pats megstu traskesnius, tad keleta sauksteliu krakmolo irgi idejau