Medaus tortas

Medaus tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, pagrindams, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, pertepimui, 2 valgomieji šaukštai
  • Medus, 1 stiklinė apie 250 ml, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3.5 stiklinės
  • Grietinėlė, 400 gramų
  • Braškės, uogienė arba sirupas, 5 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Medų sumaišome su cukrumi, jei medus sunkiai maišosi, pakaitinkite ant silpnos ugnies, lengviau maišysis.
Po to įmušame kiaušinius, beriame kepimo miltelius, miltus ir išminkome.
Tešlą padaliname į 7 dalis.
Kiekvieną dalį iškočiojame, subadome šakute ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 min.
Lakštai gaunasi gana ploni, tad greitai iškepa.
Grietinėlę su cukrumi ir braškėmis gerai išplakame.
Pertepame kiekvieną lakštą. Viršų ir šonus taip pat.
Papuošiame riešutais ir džiūvėsėliais.
Papuoštą paliekame šaldytuve bent 1 val.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Simona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
renata
2014-08-30 11:58
tragiskas receptas,niekas taip negamina medaus torto.jei nezinai,tai bent jau nedek recepto
tiesiog
2012-07-08 18:01
kaip tau isejo 7gabaliukai?
vaida
2012-05-27 19:39
reiktu daugiau grietineles nes truputi toks sausokas man gavosi, ir i tesla dekit margarina arba sviesta
Vaida
2012-05-13 13:23
Man tikrai labai patiko, už tai galiu rekomenduoti ir kitiems. abuciuotas:
neringa
2012-04-28 18:09
sio recepto as tikrai skanus ir pigus.galima ir kitoki pertepima naudoti.