Medaus tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, pagrindams, 0.5 stiklinės
- Cukrus, pertepimui, 2 valgomieji šaukštai
- Medus, 1 stiklinė apie 250 ml, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3.5 stiklinės
- Grietinėlė, 400 gramų
- Braškės, uogienė arba sirupas, 5 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Medų sumaišome su cukrumi, jei medus sunkiai maišosi, pakaitinkite ant silpnos ugnies, lengviau maišysis.
Po to įmušame kiaušinius, beriame kepimo miltelius, miltus ir išminkome.
Tešlą padaliname į 7 dalis.
Kiekvieną dalį iškočiojame, subadome šakute ir kepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 min.
Lakštai gaunasi gana ploni, tad greitai iškepa.
Grietinėlę su cukrumi ir braškėmis gerai išplakame.
Pertepame kiekvieną lakštą. Viršų ir šonus taip pat.
Papuošiame riešutais ir džiūvėsėliais.
Papuoštą paliekame šaldytuve bent 1 val.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-07-08 18:01
kaip tau isejo 7gabaliukai?
2012-05-27 19:39
reiktu daugiau grietineles nes truputi toks sausokas man gavosi, ir i tesla dekit margarina arba sviesta
2012-05-13 13:23
Man tikrai labai patiko, už tai galiu rekomenduoti ir kitiems.
abuciuotas:


2012-04-28 18:09
sio recepto as tikrai skanus ir pigus.galima ir kitoki pertepima naudoti.


2014-08-30 11:58