Medaus tortas

Medaus tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Margarinas, arba sviestas, 100 gramų
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Sviestas, kremui, 82 proc. riebumo, pakeliuose, 1.5 vieneto
  • Kondensuotas pienas, indeliuose, 1 vienetas
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Ant šiltos vonios (į puodą įpilame vandens, ant viršaus indą, kuriame bus maišoma tešla) daroma tešla torto blynams.
Kiaušinius sumaišome su cukrumi, supjaustome margariną smulkiais gabaliukais, ir viską maišome, kad kiaušiniai neišvirtų. Ištirpus margarinui dedame medų, kepimo miltelius ir miltus, viską gerai išmaišome ir 2 valandas paliekame. Vanduo užvirti neturi, pakankamai sušilus išjungiame.
Blynus kočiojame kuo ploniau, tuo skanesnis gausis tortas.
Kremas: Sumaišome sviestą ir kondensuotą pieną.
Pagražiname cukraus pudra pagalba.

Receptą atsiuntė: Tatjana
» Rašyti komentarą