Medaus pyragas su uogiene

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.75 stiklinės
- Medus, 1 stiklinė
- Migdolai
- Kvietiniai miltai, 4 stiklinės
- Pienas, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai
- Kepimo milteliai, pakelis, 1 vienetas
- Džemas, slyvų
Gaminimo instrukcija:
Sumaišome medų, cukrų, pieną ir sviestą. Šią masę dėkite virš garų ir maišykite, kol gausite vientisą masę ir ištirps cukrus.
Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius bei prieskonius (cinamoną, anyžius, imbierą, gvazdikėlius ar kitus norimus).
Tarpusavyje sumaišomos turimos masės. Minkoma tešla. Jei reikia įpilame kelis lašus vandens.
Tešla padalinama į dvi dalis. Viena iškočiota dalis dedama į kepimo indą ir aptepama džemu. Tada iškočiojama kita tešlos dalis ir dedama ant džemo.
Viršus aptepamas pienu ir išdėliojama nulupti migdolai.
Kepama vidutinio karštumo orkaitėje, kol įbedus pagaliuką, nebus prilipusios tešlos.
Kvadračiukais supjaustykite dar karštą. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-07 21:21
gavosi teslainis prie uogienes gaila produktu sunaudotu be reikalo
2015-10-04 16:15
Labai neskanu'gaila ismestu produktu
2015-07-12 12:54
jei persaldu nereikia tiek cukraus arba be jo visai. sumazinus medaus bus ne medutis,o bandutis
2014-08-12 13:29
Na kai zmones kepdami meduti nori jo nesaldaus tai as siulau tokiems keptis jogurtini.Nes jau pyrago pavadinimas Medutis duoda suprasti , kad jis turi buti lab.saldus
2020-04-20 21:52