Mažos sūrio picos

Mažos sūrio picos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, lapeliai
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakai, 2
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Žalumynai
  • Mielės, šviežios (arba 7 g sausų mielių), 15 gramų
  • Sūris, 3 rūšių (pvz., kamambero, ožkos pieno ir mocarela)
Gaminimo instrukcija:

Ištirpinti mieles vandenyje su cukrumi.
Tada pilti į tą patį dubenį miltus, alyvuogių aliejų, žiupsnelį druskos ir viską gerai išminkyti. Minkyti, kol pasidarys vientisa masė.
Tada patepti dubenį aliejumi ir palikti tešlą bent 40 min. šiltai, kad pakiltų.
Pomidorus nuplikinti karštu vandeniu, nulupti, susmulkinti ir pakepinti gilioje keptuvėje su aliejumi.
Pomidorus paskaninti susmulkintu česnaku, žalumynais bei druska.
Pakilusią tešlą suskirstyti į mažesnius kamuoliukus ir iškočioti mažus blynelius.
Ant jų sudėti pomidorų masę ir supjaustytus sūrius.
Kepti apie 13-15 min. 175 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekti šiltas, papuošus baziliko lapeliais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
karina
2015-04-04 16:52
puikus receptas
killer
2012-06-01 18:15
neblogas receptas